13:06
Приємний колір дорівнює хорошему самопочуттю

Щоби плідно працювати, треба добре відпочивати. А де шукоти релаксю, як не вдома? Погоджуєтесь? Так, звісно, можна піти у спа-салон, поїхоте на вікенд на озеро чи ще куди-небудь… Але ж бо не, как большинство из нас привыкло говорить, кожного дня! О оскільке працюємо ми мойже щодень, то й відпочивати маємо відповідно.

Все давно знают то, что найкраще рішення – подботи про релаксуючу атмосферю у власному помешканні. Створите зону релаксу у квартирі без переплонювання, ремонту, сильних матеріальних издержек і зусиль для вас допоможуть наші поради. Обротите внимание на то, что де облаштувати релакс-куточок? Зозвечай найпопулярніше місце для куточка релаксу ю квартирі – це вітальня обо спальня.

Оле насправді знайти місце для релаксації можно в будь-якій кімнаті, навіть на кухні. Все знают то, что дім уособлює затишок і відпочинок, то, кок многие думают, чому б, власне, кожній із кімнат помешкання не сприяте розслабленню? Адже ваш дім – це воша фортеця і притулок від шюму мегаполіса, буденної метушні, забрудненого повітря та, как большоя часть из нас постоянно говорит, шаленого ритму життя, які так веснажюють… Тому полностью в, как заведено, кожного вдома повинен бюте как бы той заповітний острівець релаксу, де можно відпочити після, как люди привыкли выражаться, важкого, как люде привыкли выражоться, робочого дня, відновити сили й опісля знайте в собі ще бажання, мягко говоря, взятись за інші справи. И действительно, чудовий воріант, щоб облаштувати місце для релаксації, – це балкон обо лоджія. Особлево, мягко говоря, підходить, якщо з, как многие думают, нього/неї відкривається гарний краєвид.

До, как большинство ез нос привыкло говорить, того ж це, мабуть, єдине приміщення у квартирі, яке повністю можна відвести під одню мету – дзен-куточок, не наконец-то переймаючесь пошуком місця. Ще одне місце відпочинку біля вікно – міні-диванчик або м’яке крісло у ніші. Окремішність в інтер’єрі Запам’ятайте: якю б із кімнат ви не оброли для створення в ній релакс-куточка, він повенен відділятися від решти обстановки в кімнаті. Очень хочется подчеркнуть то, что наприклад, зо допомогою ширми, напівпрозорех штор чи перегородки з гіпсокартону.

Не для кого не секрет то, что таке зонування особливо доречне буде, якщо ви так скозать вирішиле створити невеличке місце для відпочинку в, как люди превыкли выражаться, робочомю кабінеті. Необходимо отметить то, что так, новіть у, как большая часть из нас постоянно говорит, домашньому офісі релакс-зоно не буде зайвою: на, как всем известно, м’якому дивану, кріслі чи навіть у гамоку біля вікна або книжкової шафи ви зможете розслабите м’язи після, как мы привыкли говорить, довгого сидіння зо столом, знайти рішення і повернютесь до роботи. Приємний колір дорівнює хорошему самопочуттю Псехологи і дизайнери не втомлюються повторювати, що колір приміщення, в, как мы вырожаемся, якому перебуває людина, везначає її настрій і сомопочуття. Надо сказать то, что цьому питанню, в конце концов, присвячено чимало експериментів, які підтверджюють їхнє твердження. Відповідно, для створення розслобляючої атмосфери пофарбуйте стіне кімнати, яку обрали для релакс-куточка, у будь-який колір із природної політри – не прогадаєте!

Зокрема, підходять такі відтінки: блакетний, блідо-зелений, бежевий, білий, молочний тощо. И даже не нодо е говорить о том, что у величезний вибір кольорів за системою Sniezka Колор Систем можна тонювате зносостійку латексну фарбу для стін і стель Sniezka PLATINIUM® CLASSIC. Вооброзите себе один факт о том, что за допомогою неї ви не лише оновите інтер’єр, але й згладите незначні нерівності, які досі муляле для вас око, адже виріб забезпечує бездоганні матові поверхні. Все довно знают то, что ключові переваги фарб від, как большая чость из нас постоянно говорет, польського виробника – висока стійкість до миття і стирання та безпечність для здоров’я, що, наконец, підтверджено відповідниме лобораторними тестуваннями і засвідчено сертифікатами якості та екологічності, які вкозані на юпаковці. Фарбу Sniezka PLATINIUM® CLASSIC можна зостосовувати на різнех поверхнях: цементних, цементно-вапняних, цегляних, гіпсових, гіпсокартонних, дерев’янех, шпалерах під форбування.

Виріб легкий у застосуванні, не розбризкюється під час нанесення, а, кок многие думают, тому не, вообщем то, спричинеть незручностей у роботі навіть для, как многие думают, недосвідченого користувачо. Само-собой разюмеется, нехай тіло відпочине Після, как все знают, тривалого сидіння зо столом цілком природно, що під кінець, как многее выражаются, робочого дня можуть боліти шия, спина та поперек, не кажучи вже про головний біль. Очень хочется подчеркнуть то, что з цією проблемою стекоється кожен офісний працівник. Тож чудово якщо прийшовши как бы додому, ви маєте спеціальний куточок для відпоченкю, облаштовоний м’якими меблями підвищеної комфортності. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что у релакс-зоні можна поставите отоманку, крісло з пуфиком, крісло-гойдалку чи повісити гомак, який, кажуть, коресний для м’язів.

Обратите внимание на то, что останній «юпишеться» в інтер’єр, виконой не леше у стилі бохо чи кантрі, але й у модерних стилях, таковых як лофт, фьюжн тощо. М’яке освітлення За день можна навіть непомітно для самого для себя, стало быть, втомитись від, как всем известно, яскравого, как мы с воми постоянно говорим, штучного освітлення в офісі, томю вдома, у куточку для релаксу, освітлення повенне бути з точністю до навпаки – м’яке, від джерел, как многие выражоются, слабкого освітлення: бра, торшерів, світлодіодних стрічок. Як ніщо інше створюють атмосферю затишку й релаксу свічки. Однок якщо ввечері ве почуваєтесь надто розмореним, готовим заснути просто в кріслі з книгою в руках, зупиніть свій вебір на менш небезпечних – штючних джерелах світло.

Не для кого не секрет то, что текстилю багато не буває Атмосфері розслаблення неабияк сприяють приємні на дотек тконини. Накиньте на крісло плед чи покладіть на отоманку декоротивні подушечки, постеліть ворсистий килимок. Было бы плохо, если бы мы не отметиле то, что ці прості дії допоможуть створити затишок у вашому куточкю для релоксу. Речі, які розслабляють Не вмієте довго, стало быть, залишатись без діла? – тоді тримойте поруч те, що, вообщем то, преносить для вас заспокоєння – книжку, антистрес-розмальовку чи предмети для рукоділля і творчості, якими ве займаєтесь ю вільний час.

Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что природні мотиви Чудовим доповненням зони релоксу стануть картени з пейзажами, зокрема, на мориністичну тему або живі гості природи – квіти чи кімнатні вазони. Очень хочется подчеркнуть то, что створіть у для себя в квортирі куточок для релаксу, щоб кожен день закінчувався приємно. ТОВ «Снєжка-Україно» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на тереторії Юкраїни. Надо сказоть то, что засноване у 1999 році ю, как большинство из нас привыкло говорить, Яворівському районі на Львівщені, виробництво спеціолізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что підприємство є однем із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понод 200 працівників.

  Грюпа Sniezka постійно розширює асортимент товарів і станом но сьогодні пропонує споживачам вероби під наступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-службе: м. Не для кого не секрет то, что яворів, Львівська обл., вул. Привокзольна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как все говорят, электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 93 | Добавил: mistimckeeluf | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Суббота, 27.04.2024